Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/e/1/2/mireillevanderlingen.nl/httpd.www/wp-content/themes/mp/functions/theme-functions.php on line 388 De beoordelingen over Mireille van der Lingenย 

Uw medische voet zorgverlener voor uw probleem voeten!

Beoordelingen

Wilt u ook een beoordeling plaatsen? laat graag een bericht achter met hoe bij u de behandeling is gevallen! alvast bedankt.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.120.174 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Rodney Rodney uit Zaanstreek schreef op 15 augustus 2014 om 11:00:
Heerlijk, om de zo veel tijd laat ik mijn voeten masseren en onderhouden. fijne er van is dat Mireille de tijd neemt en je voeten er altijd als herboren uitzien. kan nu heerlijk weer op het strand rond lopen met bloten voeten!
Kees Kees uit Zaandam schreef op 15 augustus 2014 om 10:57:
Via een kennis bij Mireille terecht gekomen, en ik woon in Zaandam, dus een perfecte oplossing was om het in te laten plannen bij Verwij voetcentraal daar heeft VOET&ZO haar locatie. Dicht bij, Een snelle planning en de ben zeer tevreden over de behandeling.
Karin Karin uit Zaandam schreef op 27 mei 2014 om 20:17:
Ik kon snel bij VOET&ZO Wormerveer terecht. Gelukkig want ik had zeer veel last van een likdoorn onder mijn linker voet. De behandeling was gelukkig pijnloos verlopen! Kom graag terug alleen voor een heerlijke massage. Bedankt Mireille!
Sandra Sandra uit Assendelft schreef op 27 mei 2014 om 20:14:
Een professionele pedicure die duidelijk advies geeft. Ik ben erg blij dat ik een pedicure in de buurt heb gevonden waar mijn voeten en nagels prima worden verzorgd.
Frans Frans uit Wormerveer schreef op 23 mei 2014 om 19:41:
Van pijnlijke voeten naar een probleemloze voeten dankzij de medische en vakkundige behandelingen van Mireille... ik ben zeer tevreden en kan weer fijn rondlopen... dank hier voor, Frans